- 325 g Jumbo Biologisch Kipdijlapjes
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Paksoi met kip op oosterse wijze op tafel.
- Was de paksoi en snijd deze in grove stukken, houd het groene gedeelte apart.
- Snijd de kip in stukjes en bak ze in de koekenpan. Bestrooi met peper en zout.
- Als de kip bruin is, voeg dan een goede scheut oestersaus en een scheutje sojasaus toe. Roer goed door zodat ieder stukje kip hiermee bedekt is.
- Roerbak de witte stukken van de paksoi in de wok samen met gember en knoflook. Als dit wat zachter is, voeg dan paprika en rode peper toe. Voeg een paar goede scheuten oestersaus toe.
- Kook ondertussen de mie. Als de mie gaar is, voeg dan toe aan de paksoi. Voeg nu ook taugé en het groene gedeelte van de paksoi toe en voeg wat sojasaus toe. Roer goed door met een tang.