Chileense steak met pebre

Chileense steak met pebre

Smulweb imageSmulweb

Chileense steak met pebre op een bedje van groene groenten. Perfect voor de BBQ! Het vlees laat je rustig garen en ondertussen maak je de saus waarin je de steak kan dippen. Dat wordt smullen!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chileense steak met pebre op tafel.

  1. Wrijf de ribeye goed in met peper en zout. Zet een pan op hoog vuur en grill de ribeye 3 minuten aan elke kant. Pak de ribeye in in aluminiumfolie en laat rusten.
  2. Snipper de bosuitjes zo fijn mogelijk, evenals de knoflook en de verse koriander.
  3. Ontdoe de tomaten van het vel en het zaad en snij ook deze fijn.
  4. Doe dit bij elkaar in een schaal en voeg hier een beetje citroensap en sambal aan toe (even proeven of het pittig genoeg is).
  5. Giet er voldoende olijfolie bij om het geheel net onder te zetten.
  6. Snijd de steak in mooie plakken en schep er wat van de Pebre overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Fruit Sauzen Citroen Citroensap