Kabeljauwhaasje op een bedje van witlof met creme fraiche en mosterd

Kabeljauwhaasje op een bedje van witlof met creme fraiche en mosterd

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauwhaasje op een bedje van witlof met creme fraiche en mosterd. Een heerlijk recept binnen no-time op tafel. De combinatie van de krokante kabeljauw, zacht witlofbereiding en de smaakvolle mosterdsaus levert een heerlijk gerecht op om van te smullen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauwhaasje op een bedje van witlof met creme fraiche en mosterd op tafel.

  1. Bestrooi de kabeljauwhaasjes met zout en peper. Wentel de kabeljauw door de bloem.
  2. Smelt de boter in een ruime koekenpan en bak de kabeljauwhaasjes op matig hoog vuur in 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Houd ze warm onder aluminiumfolie.
  3. Bak de reepjes witlof in het overgebleven bakvet op hoog vuur al omscheppend in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  4. Roer het citroensap, crème fraîche, mosterd en gembersiroop erdoor en warm het geheel nog ca. 1 minuut zachtjes door.
  5. Schep de witlof met saus op 2 warme borden en leg de kabeljauwhaasjes erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel