Cubaanse koolsalade

Cubaanse koolsalade

Smulweb imageSmulweb

Lekker fris en knapperig! Dun gesneden kool, radijs, rode ui, lente-ui en koriander. Meng alles bij elkaar en voeg de zelfgemaakte dressing toe. Tip: maak hem gerust een paar uur van te voren, dan kunnen de smaken extra goed intrekken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cubaanse koolsalade op tafel.

  1. Snij of schaaf de kool zo dun mogelijk, snijd de radijsjes in dunne plakjes, de rode ui in halve ringen, de lente-ui in ringetjes en hak de koriander grof.
  2. Meng alles door elkaar.
  3. Maak de dressing, giet die over de salade en meng alles goed door elkaar.
  4. Maak de salade gerust al een paar uur van te voren, dan kan de kool wat zachter worden en de smaken goed intrekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Koolsalade