Apple crumble uit de oven

Apple crumble uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Vers gebakken appel crumble met havermout, rozijnen en kaneel. Maak het af met een bolletje vanille ijs en je hebt een heerlijk dessert om van te genieten!

25 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 25 g Honing

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Apple crumble uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Doe de havermout, honing, kokosolie en het eiwit in een kom en meng alles door elkaar.
  3. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Meng de appel met de rozijnen en het kaneel.
  4. Verdeel het appelmengsel over 2 ovenschaaltjes die 10 cm groot zijn. Verdeel het havermoutmengsel over de appelstukjes.
  5. Zet de ovenschaaltjes 20 à 30 minuten in de oven en houd ze goed in de gaten zodat ze niet aanbranden.
  6. Haal de ovenschaaltjes uit de oven en geniet van de lekkere havermout-appelcrumble!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Appelkruimteltaart