Verrukkelijke chocolademousse op een koekjesbodem met frambozenlikeur

Verrukkelijke chocolademousse op een koekjesbodem met frambozenlikeur

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke chocolademousse op een koekjesbodem met frambozenlikeur. Lekker voor na het diner!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Verrukkelijke chocolademousse op een koekjesbodem met frambozenlikeur op tafel.

  1. Breek de lange vingers in stukjes en verdeel ze over de glazen. Giet er wat frambozenlikeur over en laat een beetje intrekken.
  2. Breek de chocolade in stukjes en doe deze samen met de helft van de slagroom in een pannetje. Laat de chocolade op een lage warmtebron onder voortdurend roeren smelten tot er een gladde saus ontstaat. Haal het pannetje van het vuur en roer er 2 eetlepels frambozenlikeur doorheen. Laat het geheel afkoelen.
  3. Klop de rest van de slagroom lobbig. Spatel dit voorzichtig door de chocolademassa. Verdeel de chocolademousse over de glazen.
  4. Garneer de chocolademousse met geklopte slagroom en frambozen. Eventueel kun je er nog wat poedersuiker overheen strooien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts