Mijn allerlekkerste ketjapkip van kippendijfilet ook uit de slowcoker

Mijn allerlekkerste ketjapkip van kippendijfilet ook uit de slowcoker

Smulweb imageSmulweb

Op zoek naar een smaakvol recept voor kippendijfilet? Probeer deze lekkere ketjapkip uit de slowcooker. Laat de kip een nacht intrekken in de marinade, voeg toe aan de slowcooker en laat de smaken langzaam tot hun recht komen. Proef en voeg eventueel peper en zout toe. Geen slowcooker? Geen probleem, volg dezelfde stappen en sudder zachtjes voor 45 minuten. Eet smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Mijn allerlekkerste ketjapkip van kippendijfilet ook uit de slowcoker op tafel.

  1. Maak een marinade van alle ingrediënten behalve peper en zout en de kip natuurlijk.
  2. Leg de kip in de marinade en laat een aantal uren, maar liefst een nacht intrekken.
  3. Doe de kipdijfilets met de marinade in de slowcooker.
  4. Zet de slowcooker plm. 1 uur op high en daarna plm. 3 uur op slow.
  5. Haal de kip uit de marinade.
  6. Als je een wat dikkere saus wilt, bind de marinade dan eventueel met 1/2 eetlepel maizena (aanroeren met wat water).
  7. Proef en maak eventueel op smaak met wat peper en zout.
  8. Heb je geen slowcooker en maak je de kip liever in de pan, volg dan hetzelfde recept en sudder de kip zachtjes voor ongeveer 45 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte