Pinchos van varkensvlees en balsamico-uitjes

Pinchos van varkensvlees en balsamico-uitjes

Smulweb imageSmulweb

Pinchos van varkensvlees en balsamico-uitjes. Gemarineerde varkensreepjes geserveerd met balsamico-uitjes. Bereid op de grill en ideaal om te serveren bij de borrel.

25 min bereiden

amuse

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pinchos van varkensvlees en balsamico-uitjes op tafel.

  1. Kook de uitjes in water tot ze zacht zijn. Giet het kookvocht weg en schil de uitjes voorzichtig.
  2. Doe de uitjes in een kleine kookpot, voeg de balsamicoazijn en de suiker toe en laat heel zachtjes 20 minuten sudderen. Laat koud worden.
  3. Bereid de marinade met de opgegeven ingrediënten. Marineer hierin de varkensreepjes gedurende 1 uur op kamertemperatuur.
  4. Bak het vlees aan in een grillpan.
  5. Steek het vlees met een ui op de prikkers en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees