Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling

Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling

Smulweb imageSmulweb

Deze piccalillyroomsoep is afgetopt met gefrituurde paling. Een onweerstaanbaar combinatie, perfect als voorgerecht. De soep is gemixt tot een gladde massa en heeft een romige structuur.

25 min bereiden

amuse

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling op tafel.

  1. Snijd mooie stukjes van 5 cm van de paling. Haal ze door bloem, ei en panko. Zet koud weg.
  2. Verwarm de bouillon met de room en breng aan de kook. Voeg de piccalilly toe en meng met de staafmixer tot een gladde soep.
  3. Verwarm de olie tot 180 graden (erbij blijven, anders gebeuren er ongelukken), frituur de mootjes paling goudbruin (1 minuut).
  4. Serveer de soep in kleine (amuse-) glaasjes en leg bij ieder glaasje een mootje gefrituurde paling.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen