Gevulde creme eieren

Gevulde creme eieren

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke gevulde creme eieren met een romige en goed gekruide crème. Voeg suiker toe voor extra smaak. Doe de gevulde ei crème in een spuitzak en laat het opstijven in de koelkast. Perfect als aperitief voor Pasen!

15 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 selderij blad

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde creme eieren op tafel.

  1. Zorg er eerst voor dat een sjalot en ui ontvelt zijn en was en droog de selderijbladeren. Neem een staafmixer met bak en druk 10 keer op pulse om het eigeel los te maken. Maal daarna op hoge snelheid totdat het fijn is.
  2. Voeg de volgende ingrediënten toe: 1 snufje zout, 1 snufje witte peper, 8 druppels Maggi Aroma, 1 theelepel mosterd, 1/2 theelepel milde kerrie, 1-2 theelepels kristalsuiker (optioneel), 4 volle theelepels roomkaas en 1 theelepel mayonaise. Meng alles op hoge snelheid door het eigeelmengsel heen totdat er een gladde crème ontstaat.
  3. Proef de gevulde ei crème met een schone theelepel om de smaak te testen. Voeg voorzichtig extra kruiden toe als dat nodig is. Wees voorzichtig, want te veel kruiden zullen de crème overheersen!
  4. Doe de gevulde ei crème in een spuitzak met een mondstuk naar keuze en vul de eierschalen.
  5. Zet de gevulde eieren in de koelkast om op te stijven. Haal ze 15 minuten voor het serveren uit de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren