Herfstquiche met parmaham

Herfstquiche met parmaham

Smulweb imageSmulweb

Een herfstige quiche uit de oven gevuld met champignons, parmaham en mozzarella. Geschikt voor elke gelegenheid!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Herfstquiche met parmaham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Rol het deeg uit en bekleed er de springvorm mee. Zorg dat alle naden goed bedekt zijn.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paddenstoelen 3 minuten. Voeg de knoflook en salie toe en bak nog 2 minuten mee.
  3. Verdeel intussen de parmaham over de deegbodem. Klop de eieren los met de slagroom. Voeg peper naar smaak toe.
  4. Verdeel de paddenstoelen met de mozzarella over de ham. Schenk er het ei-roommengsel over. Vouw de overhangende randen van het deeg over de quiche.
  5. Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees