Midia tiganita  mosselen uit het pannetje met verse groenten afgeblust met witte w

Midia tiganita mosselen uit het pannetje met verse groenten afgeblust met witte w

Smulweb imageSmulweb

Verse groenten en mosselen gebakken in olijfolie en afgemaakt met dille en wat chilisaus voor diegene die van pittig houdt. Dit gerecht krijgt een extra smaakdimensie door deze af te blussen met een scheutje witte wijn en wordt gepresenteerd in vier kleine schaaltjes. Garneer met een takje dillegroen en een schijfje sinaasappel.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Midia tiganita mosselen uit het pannetje met verse groenten afgeblust met witte w op tafel.

  1. Verwarm de olijfolie in een pan. Bak de gesneden groenten zachtjes beetgaar.
  2. Voeg het gare mosselvlees toe, gevolgd door de dille en wat chilisaus naar smaak. Warm alles nog even door.
  3. Blus het gerecht af met een scheutje witte wijn.
  4. Verdeel het gerecht over vier kleine schaaltjes. Garneer met een takje dillegroen en een schijfje sinaasappel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Grieks