Zalm cocktail

Zalm cocktail

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zalm cocktail. Een mix van mayonaise, tomatenketchup, cognac, sherry, gembernat, citroensap en worcestersaus maken deze saus perfect! Gecombineerd met zacht gegaarde zalm en de romige slagroom is deze cocktail een perfect voorgerecht of snack voor elke gelegenheid.

25 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 druppels gembernat

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalm cocktail op tafel.

  1. Doe de mayonaise, tomatenketchup, cognac, sherry, gembernat, citroensap en de worcestersaus in een glazen schaal.
  2. Roer met een garde de ingrediënten door elkaar.
  3. Klop met een garde de slagroom in een glazen schaal half stijf.
  4. Roer met een houten lepel de slagroom door de saus.
  5. Breng saus met zout en peper op smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Cocktails