Romige kip kerrie

Romige kip kerrie

Smulweb imageSmulweb

Binnen 20 minuten op tafel: romige kip kerrie! Krokante kip in een romige kerriesaus met paprika en doperwten. Serveer met rijst voor een snelle, smaakvolle maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige kip kerrie op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.
  2. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten.
  3. Bestrooi de kip met kerriepoeder en bloem, zorg dat de kip rondom bedekt is. Voeg de kip toe aan de uien en bak in 4 minuten goudbruin. Voeg de paprika toe en bak 1 minuut mee. Voeg de crème fraîche en 50 ml water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur nog 5 minuten garen. Voeg de laatste 3 minuten de doperwten toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de rijst over 4 borden of kommen en serveer met de kip-kerrie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte