Mediterraans gekruide zeebaars

Mediterraans gekruide zeebaars

Smulweb imageSmulweb

Stook je Weber barbecue op tot directe hoge warmte en ga voor mediterrane zeebaars van de bakplaat met heerlijke kruidenpasta. In slechts 5-7 minuten op tafel!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Lavendel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mediterraans gekruide zeebaars op tafel.

  1. Bereid de Weber barbecue voor op directe hoge warmte (230-290 ˚C) en leg de bakplaat op de Weber barbecue.
  2. Meng alle ingrediënten voor de kruidenpasta in een kleine kom.
  3. Kwast het mengsel over beide kanten van alle visfilets. Gril de visfilets gedurende 5-7 minuten, op directe hoge warmte met gesloten deksel, totdat de vis ondoorzichtig is. Keer eenmaal.
  4. Serveer meteen en eventueel met limoenpartjes.
eet smakelijk