Vispotje met kokosmelk

Vispotje met kokosmelk

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk en kleurrijk vispotje in een smaakvol jasje van kokosmelk, knoflook, gember, saffraan en paprika. Met stukken verse vis en gegarneerd met koriander. Serveer het gerecht samen met een portie rijst en geniet van dit feestelijke gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Korianderzaad
  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Vispotje met kokosmelk op tafel.

  1. Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
  2. Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
  3. Hak de knoflook en gember fijn.
  4. Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
  6. Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de knoflook, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
  7. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  8. Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
  9. Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  10. Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel