Geraspte aardappelrondjes met kaas en kruiden

Geraspte aardappelrondjes met kaas en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Geraspte aardappelrondjes met kaas en kruiden die als hapje worden geserveerd zijn niet te weerstaan! Verrukkelijk eenvoudig om te maken, en helemaal onweerstaanbaar als je ervan proeft! Perfect eetbaar voor elk moment van de dag.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Geraspte cheddar
  • 60 g Bieslook vers
  • 15 g Knoflookzout

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Geraspte aardappelrondjes met kaas en kruiden op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200˚C.
  2. Rasp de aardappels en leg ze in een schaal met ijswater.
  3. Knijp het vocht uit de geraspte aardappel en leg ze in een grotere schaal.
  4. Voeg de boter, kaas, ei, bieslook, zout, oregano en peper toe en meng goed door elkaar.
  5. Bedek een bakblik met bakpapier en leg steeds een handvol van het mengsel op het blik.
  6. Bak gedurende 40-45 minuten tot ze bruin en krokant zijn en laat 5 minuten afkoelen.
  7. Serveer de aardappelkoekjes warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas