Krokante ravioli van kingkrab met avocado en tomaat

Krokante ravioli van kingkrab met avocado en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Krokante ravioli van kingkrab met avocado en tomaat. Het knapperige wontonvelletje is gevuld met een mengsel van krabvlees en tomaten. De avocadomousse geeft het gerecht frisheid en smaak, terwijl de goudbruine ravioli zorgt voor een verrukkelijk krokant laagje.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12 Wonton deegvellen
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Krokante ravioli van kingkrab met avocado en tomaat op tafel.

  1. Was de tomaten en snijd ze in 4, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Pel de avocado en prak het vruchtvlees fijn, besprenkel met het sap van de limoen, pers het lookteentje er boven uit en voeg de gesnipperde sjalot en de grof gehakte koriander toe. Meng alles grondig en breng verder op smaak met peper van de molen en zeezout. Voeg eventueel wat komijnpoeder toe voor een kruidigere guacamole, of een fijngesnipperd pimentje voor meer pit.
  3. Meng vervolgens het krabvlees met de tomatenblokjes, de olijfolie en wat versgemalen peper.
  4. Steek of snijd cirkels uit de wontonvelletjes.
  5. Fruit de wontonvelletjes 1 voor 1 in de frituurpan op 180°C. Duw ze lichtjes onder met behulp van een frituurspaan en haal ze eruit wanneer ze goudbruin zijn. Let op: dit gaat snel!
  6. Laat de wontonvelletjes uitlekken op keukenpapier.
  7. Verdeel het krabvlees over de krokante ravioli en werk af met de avocadomousse en een plukje kervel of koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Avocado