Slow cooker zoete aardappel-bloemkoolsoep

Slow cooker zoete aardappel-bloemkoolsoep

Smulweb imageSmulweb

Slow-cooker zoete aardappel-bloemkoolsoep is een perfecte keuze om het winterse weer het hoofd te bieden. Gemaakt met heerlijke bloemkoolroosjes, zoete aardappel en romige roomkaas, en gegarneerd met geroosterde pompoenpitten en zure room. Dit is een must-try die u en uw gezin zal verwarmen.

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 60 g Philadelphia

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Slow cooker zoete aardappel-bloemkoolsoep op tafel.

  1. Breng in een grote soeppan de bouillon met de aardappels, bloemkool, ui, knoflook, bosui, tijm, paprikapoeder, rode peper flakes en zout aan de kook.
  2. Deksel op de pan en laat op een laag pitje 4-5 uur zachtjes koken.
  3. Haal de pan van het vuur en voeg de melk en creme kaas toe. Roer goed door.
  4. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer totdat het glad is.
  5. Schep de soep in een grote soepkom en bedek met een van de toppings naar keuze.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep