Gebakken eieren met paddenstoelen aardappel spinazie en gruyere

Gebakken eieren met paddenstoelen aardappel spinazie en gruyere

Smulweb imageSmulweb

Breek in deze smaakvolle gebakken eieren met paddenstoelen, aardappel, spinazie en Gruyère. Lekker met chilivlokken en vers uit de oven!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Gebakken eieren met paddenstoelen aardappel spinazie en gruyere op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snijd de aardappels in blokjes van 2-3 cm en leg ze in een ovenbestendige koekenpan.
  3. Breng op smaak met peper en zout en bedruip met olijfolie.
  4. Rooster de aardappels in de oven gedurende 12 minuten.
  5. Snijd de paddenstoelen in vieren en roer ze samen met de knoflook door de aardappels.
  6. Rooster alles nogmaals gedurende 10 minuten totdat de aardappels gaar zijn.
  7. Haal de pan uit de oven en roer de spinazie erdoor totdat deze geslonken is.
  8. Bestrooi met de Gruyère en maak vervolgens 2 holletjes met de achterkant van een lepel.
  9. Breek in ieder holletje een ei en bestrooi met zout, peper en chilivlokken.
  10. Zet de pan terug in de oven en bak gedurende 6-8 minuten totdat de eieren perfect zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Groente Spinazie