- 200 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Gebakken eieren met paddenstoelen aardappel spinazie en gruyere op tafel.
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Snijd de aardappels in blokjes van 2-3 cm en leg ze in een ovenbestendige koekenpan.
- Breng op smaak met peper en zout en bedruip met olijfolie.
- Rooster de aardappels in de oven gedurende 12 minuten.
- Snijd de paddenstoelen in vieren en roer ze samen met de knoflook door de aardappels.
- Rooster alles nogmaals gedurende 10 minuten totdat de aardappels gaar zijn.
- Haal de pan uit de oven en roer de spinazie erdoor totdat deze geslonken is.
- Bestrooi met de Gruyère en maak vervolgens 2 holletjes met de achterkant van een lepel.
- Breek in ieder holletje een ei en bestrooi met zout, peper en chilivlokken.
- Zet de pan terug in de oven en bak gedurende 6-8 minuten totdat de eieren perfect zijn.