Romige pasta carbonara

Romige pasta carbonara

Smulweb imageSmulweb

Heb je al eens een heerlijke romige pasta carbonara geproefd? Snel, simpel en superlekker met crème fraîche, champignons, prei en spekjes. Uitstekend geschikt voor een snelle en voedzame maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige pasta carbonara op tafel.

  1. Breng een pan met water aan de kook. Voeg zodra het water kookt de pasta toe en volg de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de spekjes zonder boter of olie in een koekenpan. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd de prei in ringen, de champignons in plakjes, de knoflook fijn en de peterselie fijn.
  4. Bak de champignons in de koekenpan en voeg op het laatste moment de prei toe.
  5. Meng de eidooier, crème fraîche, knoflook, Parmezaanse kaas en peterselie door elkaar. Breng, indien nodig, op smaak.
  6. Draai het vuur uit en voeg de groenten, spekjes, en pasta bij elkaar. Roer vervolgens de saus erdoorheen en breng, indien nodig, op smaak met zout en peper.
  7. SMAKELIJK ETEN! :)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta