Verrukkelijke zalm in een sinaasappelroomsaus uit de oven

Verrukkelijke zalm in een sinaasappelroomsaus uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Verrukkelijke zalm in een sinaasappelroomsaus uit de oven. Een perfecte combinatie van zalm met kruiden en het zoete van sinaasappel. De saus maakt het geheel lekker romig. Eenvoudig te bereiden en perfect op elk moment.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Verrukkelijke zalm in een sinaasappelroomsaus uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
  2. Leg de zalm in de ovenschaal.
  3. Wrijf de zalm in met peper, zout en een paar druppels citroensap.
  4. Roer de sinaasappelmarmelade met de mosterd, slagroom en olie goed door elkaar.
  5. Giet de sinaasappelsaus over de zalm.
  6. Zet de zalm (in de schaal) plm. 15 tot 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven, afhankelijk van de dikte van de zalm.
  7. Smakelijk eten.
eet smakelijk