Bietensalade met geitenkaas

Bietensalade met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Prikkel je zintuigen met deze kleurrijke bietensalade met geitenkaas. Dit recept heeft het allemaal: zoetigheid van de appeltjes, aardse smaken van de bieten, hartigheid van de dressing en heerlijk zachte romigheid van de geitenkaas. De perfecte balans in je mond.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 70 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Bietensalade met geitenkaas op tafel.

  1. Snijd de biet en appel in blokjes en doe ze samen in een kom. Meng de balsamicoazijn, walnootolie en olijfolie door elkaar en breng de dressing op smaak.
  2. Verdeel wat sla over twee borden en leg de bietjes met appel erop. Besprenkel de salade met de dressing en verkruimel dan per bord zo'n 25-30 gram geitenkaas over de salade. Voeg wat lente-ui toe en maak af met de walnoten. Serveer de bietensalade met geitenkaas direct
eet smakelijk