Sate boontjes met gehakt

Sate boontjes met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Proef de Oosterse invloeden in deze sate boontjes met gehakt. Sappige sperziebonen, paprika en rode peper gebakken met gehakt. Afgetopt met pindakaas en melk om de smaken te versterken. Serveer met rijst voor een heerlijk gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sate boontjes met gehakt op tafel.

  1. Zet 2 pannen met water op en kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak en kook de sperziebonen circa 8 minuten.
  2. Snijd de paprika, ui en rode peper in stukjes. Breng eventueel het gehakt op smaak met wat (gehakt)kruiden.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de ui, paprika en rode peper toe en bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens de gekookte sperziebonen toe.
  4. Voeg vervolgens de pindakaas en melk toe. Voeg naar smaak wat meer melk toe als je een wat dunnere saus wilt.
  5. Serveer de gehaktschotel met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees