Andijvie-champignon-paprika roerbakschotel

Andijvie-champignon-paprika roerbakschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze andijvie-champignon-paprika roerbakschotel is binnen no-time klaar. De champignons zijn knapperig, terwijl de groenten heerlijk zacht zijn. De munt zorgt voor een frisse en authentieke smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Andijvie-champignon-paprika roerbakschotel op tafel.

  1. Was de andijvie goed en laat het uitlekken. Snijd het in repen.
  2. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd deze in blokjes. Pel de knoflookteentjes en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in ringen.
  3. Verhit olijfolie in een wok en bak hierin de champignons aan tot ze bruin zijn.
  4. Voeg de knoflook, lente-ui en paprika toe en bak deze 5 minuten mee.
  5. Voeg als laatste de andijvie toe en roerbak tot de andijvie bijna slap is.
  6. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met dunne reepjes munt (optioneel).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden