Zaterdag avond snacks 15 kaas en worst

Zaterdag avond snacks 15 kaas en worst

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke schaal vol met verschillende snacks. Van hete leverworst tot gegrilde kaastosti's met piccalilly en peper. Probeer ook de kaas/ossenworst rolletjes en de vis cups gevuld met sardientjes, makreel, ricotta en heksenkaas. Serveer de snacks met de mayo-kruidensaus en geniet!

60 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Ossenworst plakken
  • 200 g trappisten kaas
  • 200 g oude kaas blokjes
  • 1 el Frambozendressing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zaterdag avond snacks 15 kaas en worst op tafel.

  1. Snijd de ossenworst in de lengte open maar niet helemaal door, klap open en snijd dan de zijkanten ook in maar weer niet helemaal door. Leg daar repen kaas in, vouw dicht en pak strak in in plastic. Leg koel voor een uur en snijd er dunne ringen van. Serveer met de saus, vermeng de mayo met kruiden.
  2. Snijd de kaasblokjes in plakjes van een halve centimeter, pluk de ham klein en maak kaas/ham tosti's met een prikker. Serveer met de saus.
  3. Rooster het brood en snijd er mooie stukjes van voor de leverworst toast. Meng leverworst met piccalilly en peper in je keukenmachine en draai tot crème. Spuit met de spuitzak op je brood.
  4. Droog op hoog vuur even het roggenbrood zonder vet of boter (grilpan). Neem een kookpan, doe daar 2 el olie en 6 el siroop in en meng. Kook in tot stroop, smeer het brood in, beleg met kaas en serveer warm voor de geitenkaas.
  5. Meng de uitgelekte sardientjes, makreel, ricotta en heksenkaas in je keukenmachine tot fijn. Vul je spuitzak en vul de cups. Garneer ruim met de garnalen voor de vis cups.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas