Shaslick saus

Shaslick saus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Shaslick waarbij de saus het geheim is. Deze saus met onder andere ui, knoflook en paprika is perfect bij de shaslick. Marineer de spiesen 2 uur lang. Extra tip: Kook het vlees dat lang duurt om te garen voor.

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Shaslick saus op tafel.

  1. Fruit de ui in olie tot glazig. Voeg knoflook toe en daarna de rest van de ingrediënten. Kook het geheel in tot de gewenste dikte. Laat het afkoelen.
  2. Rijg het vlees, paprika, spek, ui en andere ingrediënten aan een prikker. Smeer de saus er dik op.
  3. Marineer de spiezen voor 2 uur.
  4. Verwarm de saus opnieuw, niet laten koken. Grill de spiezen totdat ze gaar zijn. Het kan handig zijn om het vlees dat lang duurt om te garen even voor te koken of te stomen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen