Fruit met mascarpone en dessertwijn

Fruit met mascarpone en dessertwijn

Smulweb imageSmulweb

Een feestelijk toetje van gegrilde pluots met munt, verkruimelde koekjes en limoenrasp. Een smaakexplosie van mascarpone en yoghurt met dessertwijn maken het af. Perfect als nagerecht of om zomaar van te genieten.

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 pluots
  • 8 roomboterkoekje
  • 2 Vijgen gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Fruit met mascarpone en dessertwijn op tafel.

  1. Meng mascarpone met yoghurt en dessertwijn of likeur.
  2. Verdeel het fruit over 4 bordjes en schep daarop een toef mascarpone.
  3. Grill ondertussen de pluots in de grillpan.
  4. Bestrooi met munt, verkruimelde koekjes en limoenrasp.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Desserts