In folie gebakken zalm met parmezaanse kaas en knoflook

In folie gebakken zalm met parmezaanse kaas en knoflook

Smulweb imageSmulweb

In folie gebakken zalm met Parmezaanse kaas en knoflook. Een verantwoorde keuze, omdat de zalm in folie wordt gebakken blijft alle smaak optimaal behouden!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke In folie gebakken zalm met parmezaanse kaas en knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Leg een groot stuk aluminiumfolie op het aanrecht.
  3. Smelt de boter in een kleine sauspan, haal van het vuur en voeg het citroensap, knoflook, kaas, Italiaanse kruiden, zout en peper toe.
  4. Leg de zalm met het vel onder op de folie. Bestrijk met de botermarinade.
  5. Bestrooi met peterselie en vouw de folie goed dicht zodat de zalm is verpakt.
  6. Zet in de oven en bak 13-15 minuten.
  7. Maak het pakketje bovenop open en zet 2-3 minuten onder de grill.
  8. Let op dat de zalm niet verbrand!
  9. Haal uit de oven en garneer met eventueel overgebleven peterselie en kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas