- 15 g Basilicum
- 250 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta caprese op tafel.
- Kook de pasta in 11 minuten gaar in ruim water met een bouillonblokje. Giet deze vervolgens af en zet apart.
- Snijd het uitje en de knoflook fijn. Bak deze in een koekenpan met de suiker. Voeg na ongeveer 2 minuten de polpa of tomatenblokjes toe en laat de saus 3 minuten indikken. Voeg vervolgens de spaghetti toe aan de saus en schep deze om zodat de saus zich een beetje kan hechten aan de spaghetti.
- Maak dan de rucola aan met het sap van een halve citroen, een scheut olijfolie en een beetje peper en zout.
- Schep de spaghetti in een grote kom en scheur hier de mozzarella overheen.
- Snijd de basilicum in reepjes en strooi tot slot de basilicum en de rucola salade over de spaghetti heen.