Pasta ovenschotel met zalm spinazie en ei

Pasta ovenschotel met zalm spinazie en ei

Smulweb imageSmulweb

Deze romige pasta ovenschotel met zalm, spinazie en ei is een echte aanrader! Pasta met mozzarella, spinazie en zongedroogde tomaatjes in een room met kruidenroomkaassaus. En met de zalm en eieren maakt het de smaak compleet! Maak het af door het te gratineren in de oven.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Pasta ovenschotel met zalm spinazie en ei op tafel.

  1. Zet de oven op 200 graden en laat deze voorverwarmen.
  2. Kook de eieren hard.
  3. Kook de pasta.
  4. Snijd de mozzarella en zongedroogde tomaatjes en meng dit door elkaar met wat peper en zout.
  5. Bak de spinazie in de wok met de olijfolie en laat dit slinken. Laat de spinazie daarna uitlekken in een vergiet.
  6. Meng de kruidenroomkaas met de room en een teentje knoflook (kleingemaakt). Voeg hier de dille en wat zout en peper aan toe.
  7. Vet een ovenschaal in.
  8. Giet een bodempje saus (de room met kruidenroomkaassaus) in de ingevette ovenschaal. Doe de pasta in de schaal. Leg daarop de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella. Voeg vervolgens de spinazie, zalm en gekookte eieren (in plakjes) toe.
  9. Giet de overige saus erover. Strooi er geraspte kaas en Parmezaanse kaas over. Zet het ongeveer 15 minuten in de oven.
  10. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Ovenschotel