Hasselback gehaktballen met spek en kaas

Hasselback gehaktballen met spek en kaas

Smulweb imageSmulweb

Hasselback gehaktballen met spek en kaas. Gehaktballen die je insnijdt en vult met roomkaas en spek. Bestrooi ze daarna met een mengsel van Parmezaanse kaas en feta en bak de gehaktballen in een ovenschaal tot ze gaar en goudbruin van kleur zijn.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hasselback gehaktballen met spek en kaas op tafel.

  1. Maak met een scherp koksmes 3 sneetjes in elk gehaktbal, waarbij je de gehaktbal tot 1 cm van onderen insnijdt.
  2. Doe wat roomkaas op één kant van het plakje ontbijtspek en rol dit op.
  3. Doe het rolletje ontbijtspek in de inkepingen van de gehaktballen.
  4. Leg de gehaktballen in een ovenschaal en verdeel er wat olijfolie over.
  5. Verdeel een mengsel van grof gemalen Parmezaanse kaas en verkruimelde feta over de gehaktballen.
  6. Bak de gehaktballen in de oven bij 180-200°C tot ze gaar en goudbruin van kleur zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Speklap