Lekkere romige pasta met drie kazen

Lekkere romige pasta met drie kazen

Smulweb imageSmulweb

Lekkere romige pasta met drie kazen, een zalig gerechtje voor de kaasliefhebbers. Een heerlijke saus op basis van melk, room en drie soorten kazen. Geserveerd met de lekkerste pasta!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lekkere romige pasta met drie kazen op tafel.

  1. Kook de pasta in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Laat de pasta goed uitlekken in een vergiet.
  3. Rasp Parmezaanse kaas en Emmentaler of hak het fijn in het bakje van de staafmixer.
  4. Breng melk en slagroom aan de kook in een kleine pan.
  5. Los Gorgonzola, Parmezaanse kaas en Emmentaler met de gesnipperde knoflook op in de melk/room op een lage warmtebron onder voortdurend roeren.
  6. Bind eventueel nog wat met een volle theelepel maïzena (aangeroerd in wat koud water).
  7. Meng de kaassaus met de beetgare pasta.
  8. Bestrooi het gerecht met gehakte bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta