Pasta met cantharellen en truffelpesto

Pasta met cantharellen en truffelpesto

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pasta met cantharellen en truffelpesto. Een feestmaal voor iedereen! Kan worden opgediend met schilfers Parmezaanse kaas, (truffel)olie en peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 400 g Cantharellen
  • 2 el Pesto met zwarte truffel
  • 40 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta met cantharellen en truffelpesto op tafel.

  1. Borstel de paddenstoelen schoon van zand en dennennaalden. Snij of scheur de grote in stukjes.
  2. Snij de sjalot en hak de knoflook fijn.
  3. Kook de pasta.
  4. Fruit de sjalot en knoflook in een klontje boter.
  5. Voeg de cantharellen toe en bestrooi ze met een beetje zout en bak ze rondom.
  6. Voeg daarna de room, cognac en de truffelpesto toe.
  7. Meng alles goed door elkaar en laat het eventjes sudderen.
  8. Voeg dan de gekookte pasta toe en schep alles goed door elkaar.
  9. Dien het gerecht op met schilfers Parmezaanse kaas, (truffel)olie en peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Paddenstoelen