Cajun sweet potato fries

Cajun sweet potato fries

Smulweb imageSmulweb

Mmm, deze Cajun zoete aardappelfrietjes zijn het ultieme comfortfood, helemaal in combinatie met whiskey bbq ketchup. Rasp de schil goed schoon met een spons, snijd in Vlaamse frieten en bakken maar! Besprenkel eventueel met honing of ahornsiroop om het pittige af te zwakken.

25 min bereiden

borrel

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Cajun sweet potato fries op tafel.

  1. Zet de oven aan op 220 °C.
  2. Reinig de schil van de zoete aardappel met een spons.
  3. Snijd de aardappel in 'Vlaamse frieten'.
  4. Doe de aardappelen, olie en kruiden in een bak met een deksel en schud goed.
  5. Leg de aardappelen op een bakplaat met bakpapier.
  6. Bak de frieten 15 minuten, draai om en bak nog eens 15 minuten.
  7. Serveer de frieten wanneer deze donkerbruin zijn geworden. Je kunt ze opdienen zoals ze zijn, of je kunt ze besprenkelen met wat ahornsiroop of honing om de pittigheid te compenseren. Serveer ze plain of met een favoriete dip, zoals whiskey bbq ketchup.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden