Zalm met broccoli en tomaat uit de oven

Zalm met broccoli en tomaat uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Zalm met broccoli en tomaat uit de oven, op smaak gemaakt met zout, peper en tuinkruiden. Om het extra smakelijk te maken leg je er plakjes citroen op. Na 12 minuten in de oven heb je een heerlijk en makkelijk gerecht. Perfect voor op een doordeweekse avond!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook
  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalm met broccoli en tomaat uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bestrooi de zalmfilets met zout, peper en tuinkruiden aan alle zijden.
  3. Neem twee stukken aluminiumfolie en vet deze in met olie.
  4. Leg de zalm erop en leg een paar plakjes citroen op de zalm.
  5. Leg de broccoli en de tomaten er omheen. Vouw het pakketje dicht, waarbij je de flappen naar boven vouwt zodat het niet kan gaan lekken.
  6. Bak gedurende 12 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli