Flammkuchen

Flammkuchen

Smulweb imageSmulweb

Een krokante Flammkuchen bedekt met HEKS'NKAAS®, groenteratatouille en kleine plakjes gerookte zalm. Geserveerd met verse basilicum op een grote plank. Perfect als snelle maaltijd of hapje bij de borrel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 2 flammkuchen
  • 3 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Flammkuchen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bak de Flammkuchen in ongeveer 12 minuten af in de oven (zorg dat de Flammkuchen krokant wordt maar niet te bruin).
  3. Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan. Bak de groenteratatouille beetgaar in de pan. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
  4. Haal de Flammkuchen uit de oven en laat deze een beetje afkoelen. Smeer nu een half emmertje HEKS'NKAAS® over de Flammkuchen en verdeel hierover de groenteratatouille.
  5. Maak het geheel af met verse basilicum en kleine plakjes gerookte zalm. Zorg dat de zalm speels verdeeld is over de Flammkuchen.
  6. Leg de Flammkuchen op een grote plank en snijd er mooie punten van.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Flammkuchen