Fruit op stokjes

Fruit op stokjes

Smulweb imageSmulweb

Fruit op stokjes met een zoete twist. Rijg verschillende soorten fruit aan spiesjes en smeer het fruit licht in met honing. Leg de fruitstokjes circa 15 minuten in de diepvries. Dip de stokjes in gesmolten chocolade en bestrooi met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.

25 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Fruit op stokjes op tafel.

  1. Rijg verschillende soorten fruit aan spiesjes.
  2. Bestrijk het fruit licht met honing.
  3. Leg de fruitstokjes naast elkaar op een schaal of bakplaatje en zet ze circa 15 minuten in de diepvries.
  4. Smelt 125 g chocolade au bain-marie of circa 2 minuten op 400 watt in de magnetron. Doe hetzelfde met 125 g witte chocolade.
  5. Giet de gesmolten chocolade over de fruitstokjes en bestrooi meteen met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit