Preiquiche met spekjes

Preiquiche met spekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze preiquiche met spekjes is heerlijk zacht van smaak en makkelijk te maken. Een lekker hartige taart van bladerdeeg, prei, spekjes, eieren, room en kaas. Smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Preiquiche met spekjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat het deeg ontdooien. Vet de taartvorm in en bekleed met de plakjes deeg. Duw de naden van het deeg goed aan, zodat de bodem en randen helemaal bedekt zijn.
  2. Prei goed wassen en snijd de prei in dunne ringen. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan en voeg dan de prei erbij. Laat dit uitlekken in een vergiet.
  3. Klop in een kom de eieren met de room los en meng er de kaas, het preimengsel en wat peper door. Schenk het eimengsel in de taartvorm.
  4. Bak de quiche in 30 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees