Mexicaanse burritos uit de oven

Mexicaanse burritos uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Burritos gevuld met kipreepjes, paprika en ui goudbruin gebakken in Solo. Tortilla's gevuld met kip-groentemengsel, giet een beetje light room over en vouw ze dicht. Bestrooi met geraspte kaas en gratineer 8 minuten op 220°C. Ideaal voor de drukke avond, binnen 30 minuten op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mexicaanse burritos uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snij de kipfilet in reepjes.
  3. Pel de ui en snij hem in ringen. Maak de paprika's schoon en snijd in ringen. Snij de tomaat in blokjes en was de sla.
  4. Verwarm wat Solo in een hapjespan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de paprika en de uiringen toe en roerbak alles nog 4 minuten. Breng op smaak met de tabasco.
  5. Haal de tortilla's uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie. Verwarm ze 3 minuten in de oven.
  6. Vul de tortilla's met het kip-groentemengsel, giet een beetje light room over en vouw ze dicht. Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
  7. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte