Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade

Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade

Smulweb imageSmulweb

Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade. Heerlijk luchtig en vol van smaak. Het romige roommengsel is gemengd met gecondenseerde melk en na 12 uur in de koelkast opgeklopt . Afgetopt met geraspte chocolade. Een traktatie voor elke zoetekauw!

10 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Argentijnse mousse van zoete melk met chocolade op tafel.

  1. Zet het blikje gecondenseerde melk 1 uur in de diepvries.
  2. Meng de melk stevig onder de room en zet het mengsel minstens 12 uur in de koelkast.
  3. Klop het roommengsel lichtjes op en verdeel over 6 glaasjes.
  4. Rasp de chocolade en strooi over de glaasjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Bakken Chocolade Chocolade maken