Koolrabi

Koolrabi

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische roerbak van koolrabi, paprika, ui en tomaten met een vleugje gember en ketjap. Serveer met gekookte rijst en uitgebakken speklapjes voor de liefhebber.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Koolrabi op tafel.

  1. Bak de ui glazig. Voeg de paprika toe en bak even mee. Voeg vervolgens de gember, knoflook en ketoembar toe en bak nog 1 minuut mee.
  2. Voeg de blokjes koolrabi toe en roerbak op matig vuur gedurende 5 minuten.
  3. Voeg de tomaten toe en bak nogmaals 5 minuten mee.
  4. Voeg eventueel ketjap toe.
  5. Serveer de roerbak met gekookte rijst en uitgebakken speklapjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool