Gemarineerde garnalen met tomaatjes en pasta

Gemarineerde garnalen met tomaatjes en pasta

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de mediterrane smaken met onze gemarineerde garnalen met tomaatjes en pasta. Laat je verrassen door de combinatie van basilicum en Parmezaanse kaas bovenop al dente gekookte pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 10 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gemarineerde garnalen met tomaatjes en pasta op tafel.

  1. Hak de knoflook en peper fijn en pers de citroen uit. Voeg olijfolie en peper/zout toe en schep alles goed door elkaar. Marineer hier de (ontdooide) garnalen tenminste 2 uur.
  2. Kook de pasta al dente.
  3. Verhit olijfolie en bak hier de tomaatjes een paar minuutjes.
  4. Haal de garnalen uit de marinade en laat ze uitlekken. Dep ze eventueel droog voordat je ze toevoegt aan de tomaatjes. Laat de garnalen even meebakken en voeg dan de marinade en eventueel een scheut witte wijn toe.
  5. Voeg dan de basilicum toe.
  6. Schep alles door elkaar en doe de pasta erbij.
  7. Serveer direct en doe de rucola en Parmezaanse kaas er pas op het laatst overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta