- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Wrap gevuld met kip kerrie sperziebonen en wortel op tafel.
- Snipper de ui fijn en was de andere groenten. Haal de uiteinden van de sperziebonen eraf en snijd de wortel in reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en fruit de ui glazig. Voeg vervolgens de blokjes kipfilet toe en bak ze goudbruin.
- Breng water aan de kook in een pan en kook de sperziebonen in 7 minuten gaar. Voeg de wortelreepjes er na 4 minuten aan toe.
- Maak de saus klaar volgens de bereidingswijze en voeg dit aan de kipblokjes toe. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het 2 minuten pruttelen.
- Verwarm intussen de wraps volgens de instructies op de verpakking.
- Schep de kip kerrie op een wrap en vouw de wrap dicht.