Wrap gevuld met kip kerrie sperziebonen en wortel

Wrap gevuld met kip kerrie sperziebonen en wortel

Smulweb imageSmulweb

Een wrap gevuld met kip kerrie, sperziebonen en wortel. Dit alles op smaak gebracht met kruiden en saus. De wrap vouw je dicht en is direct klaar. Lekker, snel én gemakkelijk te maken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wrap gevuld met kip kerrie sperziebonen en wortel op tafel.

  1. Snipper de ui fijn en was de andere groenten. Haal de uiteinden van de sperziebonen eraf en snijd de wortel in reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en fruit de ui glazig. Voeg vervolgens de blokjes kipfilet toe en bak ze goudbruin.
  3. Breng water aan de kook in een pan en kook de sperziebonen in 7 minuten gaar. Voeg de wortelreepjes er na 4 minuten aan toe.
  4. Maak de saus klaar volgens de bereidingswijze en voeg dit aan de kipblokjes toe. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het 2 minuten pruttelen.
  5. Verwarm intussen de wraps volgens de instructies op de verpakking.
  6. Schep de kip kerrie op een wrap en vouw de wrap dicht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Gevogelte