Aardappelsalade met opperdoezer en rucola

Aardappelsalade met opperdoezer en rucola

Smulweb imageSmulweb

Een zomerse favoriet: Aardappelsalade met opperdoezer, rucola en frisse appel. Met lente-ui, ui en katenspek voor extra smaak. Binnen 30 minuten op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el La Place Honing Mosterd Dressing
  • 7.5 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappelsalade met opperdoezer en rucola op tafel.

  1. Boen de aardappels schoon en kook ze gedurende 15 minuten. Pel de schil eraf en snijd ze in 4 stukken (grote in 8 stukken).
  2. Maak in de tijd dat de aardappelen koken de dressing.
  3. Snipper de ui, snijd de lente-uitjes in kleine ringetjes, het katenspek in reepjes en de appel in stukjes.
  4. Doe alle ingrediënten in een kom en meng de dressing erdoorheen.
  5. Voeg de aardappelstukjes en de rucola toe en schep alles voorzichtig door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Aardappelsalade Sla Rucola