Zoetzure vis

Zoetzure vis

Smulweb imageSmulweb

Zoetzure vis, heerlijk met rijst! Bak de vis en roerbak rode ui, knoflook, gember, rode peper en rode paprika. Voeg ananasblokjes, wortel, tomatenketchup, kippenbouillon, sojasaus, sherry, rijstazijn en suiker toe. Garneer met lente-ui en eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 750 g Gegrilde Groente Diepvries

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zoetzure vis op tafel.

  1. Verhit olie in een pan. Bak de vis in hete olie en haal uit de pan.
  2. Roerbak rode ui, knoflook, gember, rode peper en rode paprika tot zacht.
  3. Voeg de plakjes wortel en ananasblokjes toe en roerbak het mengsel nog even verder.
  4. Voeg de tomatenketchup, kippenbouillon, sojasaus, sherry, rijstazijn en suiker toe. Laat het geheel 5 minuten koken.
  5. Maak een gebonden saus van het maïzenapapje en proef na op zout en peper.
  6. Voeg de vis toe aan de saus en warm het geheel weer op.
  7. Garneer met lente-ui en serveer.
eet smakelijk