Malse kipsate

Malse kipsate

Smulweb imageSmulweb

Deze malse kipsate is perfect voor op de barbecue of in de grillpan. Kippendijen worden gemarineerd in een smaakvolle marinade van knoflook, gember en pindakaas. Na het grillen bestrooien met verse lente-ui en serveren met een zoete chilisaus.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Jumbo Biologisch Kipdijlapjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Malse kipsate op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten voor de marinade bij elkaar en hussel alles tezamen.
  2. Leg de repen kippendij 2-4 uur in de marinade.
  3. Rijg de kip aan saté-prikkers en gril ze op de barbecue of in de grillpan.
  4. Bestrooi met lente-ui en serveer met een zoete chilisaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte