Heerlijke pittige rabarberchutney

Heerlijke pittige rabarberchutney

Smulweb imageSmulweb

Zoet en pittig gaat fantastisch samen. Combineer het met rabarber en je krijgt deze heerlijke chutney. Perfect op een broodje of bij vlees of kaas. Probeer het zelf uit en geniet van de unieke smaak!

15 min bereiden

100 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Heerlijke pittige rabarberchutney op tafel.

  1. Karamelliseer de suiker in een grote pan totdat het lichtbruin is.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan de pan en roer goed door. Je zult merken dat de suiker even gaat klonten, maar dat verdwijnt snel.
  3. Laat de chutney in een open pan op lage warmtebron zachtjes inkoken gedurende ongeveer 45 minuten.
  4. Vul potjes met de chutney. Zet ze even (ongeveer 5 minuten) op de kop en laat ze daarna gewoon afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Gevogelte