Supersnelle heerlijk luchtige chocoladetaart zonder weegschaal

Supersnelle heerlijk luchtige chocoladetaart zonder weegschaal

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke chocoladetaart zonder weegschaal is zo luchtig en snel te maken dat je hem niet wil missen. Heerlijk van smaak door het rijke chocoladeglazuur en de abrikozenjam.

25 min bereiden

dessert

16 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 200 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Supersnelle heerlijk luchtige chocoladetaart zonder weegschaal op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden (boven- en onderwarmte).
  2. Meng alle ingrediënten - behalve het chocoladeglazuur en de jam - door elkaar.
  3. Bekleed de vorm met het bakpapier. Giet het deeg (is behoorlijk vloeibaar) in de bakvorm.
  4. Bak de taart 35 - 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Prik even in de taart of deze dan gaar is
  5. er mag geen deeg meer aan plakken, anders nog even doorbakken.
  6. Bestrijk de nog warme taart met de abrikozenjam.
  7. Verwarm de chocoladeglazuur volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje. Giet dit over de afgekoelde taart.
  8. En dan....smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Chocolade taart