Saltimbocca van zeewolf

Saltimbocca van zeewolf

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Italiaans gerecht van zeewolf, rauwe ham en mozzarella. Gegrild op de BBQ en geserveerd met een frisse rucolasla met tomaat en balsamicoazijn. Gegarandeerd smullen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 320 g Zeewolffilet
  • 12 g Salieblad

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Saltimbocca van zeewolf op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de plakjes rauwe ham open. Leg er een stuk visfilet met daarop een plakje mozzarella op. Vouw dicht.
  3. Leg er een salieblaadje op en prik vast met een houten prikkertje. Sprenkel er nog wat extra olijfolie over en kruid met peper.
  4. Steek de kolen aan op de BBQ tot ze gloeien. Bak de saltimboca aan beide kanten ongeveer 2 minuten.
  5. Spoel de sla en doe ze in een serveerkom. Verdeel er de blokjes tomaat en de rest van de mozzarella over.
  6. Sprenkel er 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn over, kruid met peper en zout, hussel door elkaar.
  7. Serveer de gebakken saltimboca van zeewolf met het rucolaslaatje.
eet smakelijk